Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2008 στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της ασφάλειας. Στη διάρκεια αυτή εξελισσόμαστε συνεχώς, διαγράφοντας μια πορεία σταθερά ανοδική μέχρι και σήμερα.
Με επίμονη προσπάθεια, προσήλωση στους στόχους και πίστη στις αξίες μας επιτυγχάναμε να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί και να αποτελούμε σημείο αναφοράς σε θέματα ασφαλείας.

Η αποστολή μας
Οι πελάτες μας αποτελούν το σοβαρότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας και τη σημαντικότερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις πιο ποιοτικές, σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για το λόγο αυτό επενδύουμε στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, συμμετέχοντας σε συνέδρια, επιμορφώσεις, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια! Διαθέτουμε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένου κλειθροποιού από την Ελληνική Αστυνομία και είμαστε μέλη στου Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματικών Κλειθροποιών (ΣΑΕΚ). Μας εμπιστεύονται δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες. Στο κατάστημά μας στο Κορωπί είμαστε παντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την εμπειρία μας όποια στιγμή το χρειαστείτε.